Skip to main content

    Netsecurity har signert en rammeavtale med Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) for kjøp av ugradert virksomhetsnettverk med tilhørende tjenester til nytt regjeringskvartal, byggetrinn 1, 2 og 3. Avtalen overføres fra 2025 til den nye virksomheten Departementenes digitaliseringsorganisasjon (DIO).

    - At DSS har valgt oss som leverandør, er en stor tillitserklæring til Netsecurity som selskap og til teknologien vi tilbyr innen nettverk og sikkerhet, sier administrerende direktør Jan Søgaard i Netsecurity.

    Kontrakten som er inngått for byggetrinn 1 har en verdi på over 70 millioner kroner, hvor arbeidet med prosjektet vil starte i fjerde kvartal 2024. Leveransen, som gjennomføres i samarbeid med Datelco og Skarpe, er planlagt ferdigstilt innen utgangen av fjerde kvartal 2025.

    Avansert nettverksløsning for nytt regjeringskvartal

    Leveransen omfatter både kablet og trådløst nettverk og en sikkerhetsløsning for ugradert brukernettverk i de nye kontorlokalene til departementene. Målet er å sikre at både ansatte og gjester kan bruke det trådløse nettverket sømløst i hele regjeringskvartalet.

    Det trådløse nettverket vil bli levert med den nyeste Wi-Fi7-teknologien, som sikrer et robust og fremtidsrettet nettverk for brukerne. I tillegg vil nettverket bli sikret og overvåket av verktøy som gir høy sikkerhet og stabilitet.

    DSS avtaleFra venstre: Torgeir Strøm, Direktør DSS, Anders Aagaard Sørby, Direktør DIO, Jan Søgaard, Lars Jørgen Andersen, Hugo Fernandez fra Netsecurity.

    Verdensledende teknologi og lokal support

    Netsecurity benytter teknologi fra anerkjente produsenter og er ledende kompetansehus innen nettverks- og sikkerhetsløsninger. Netsecurity har også norsk supportsenteret for involverte produsenter.

    - Vi håndterer supportsaker lokalt i Norge, og saker som ikke kan løses her, eskalerer vi til 3. linjesupport. Dette sikrer rask respons for våre kunder, noe som er viktig for departementene, som for alle våre andre kunder, forklarer Søgaard.

    Netsecurity har fra tidligere kontrakten «K307 IKT Nettverk» til Statsbygg for å levere nettverk for tekniske driftsformål, inklusive sikkerhetsløsning i nytt regjeringskvartal, også her med støtte fra Datelco og Skarpe som underleverandører.

    Om Netsecurity AS

    Netsecurity er en ledende leverandør av IT-sikkerhetstjenester til både private selskaper og offentlige virksomheter. Med over 150 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad og Stockholm, har selskapet vokst til å bli en av Norges største innen sitt felt.

    Om Datelco AS

    Datelco er en elektro-, EKOM- og systemleverandør som skaper verdier for kundene gjennom fokus på kompetanse, kvalitet og leveransekultur.

    Om Skarpe AS

    Skarpe AS tilbyr ekspertise innen prosjektledelse, informasjonssikkerhet, risiko, smarte bygg og nettverk.

     

     

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm