Skip to main content

    Europris velger Netsecurity for IT-sikkerhetsløsninger og tjenester

     

    Oslo 28. Juni 2017

     

    Europris har valgt Netsecurity som leverandør av IT-sikkerhetsløsninger og tjenester. Netsecurity vant avtalen i sterk konkurranse med andre aktører. Den 3årige avtalen omfatter neste generasjon brannmurer fra Palo Alto Networks, samt sikkerhetsovervåkning levert fra Netsecurity Security Operation Center.

     

    «Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør av IT-sikkerhetsløsninger og tjenester til Europris. Europris har sammenfallende behov med mange av våre øvrige kunder, hvor et komplekst trusselbilde og nye myndighetskrav som personvernforordningen gjør at det stilles særlig store krav til sikkerhetsløsninger. Løsningene og tjenestene som er valgt vil gi Europris økt kontroll og sikkerhet.», sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity.

     

    «Europris ønsket å etablere en ny sikkerhetsplattform som kunne tilfredsstille virksomhetens behov for IT-sikkerhet på kort og lang sikt. Valget av Netsecurity og Palo Alto Networks ble gjort etter grundige vurderinger av flere leverandører. Netsecurity forstod våre behov og har gjennom implementeringen av løsningen vist kompetanse og profesjonalitet som har gjort oss sikre på vårt valg.», sier Driftsansvarlig IT i Europris – Espen Salvesen

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm