menu

Endepunktsikkerhet

Hei,

takk for din interesse for Traps som tjeneste.

Du kan laste ned produktinformasjon for tjenesten her

 

Med vennlig hilsen

Netsecurity

 

Neste generasjon endepunktsikkerhet


DAGENS TRUSSELBILDE

Tradisjonelle AntiVirus løsninger klarer ikke lenger å holde tritt med moderne skadevare og sårbarheter. Slike løsninger er reaktive, de venter på at en skade skal skje og prøver å rydde opp i etterkant. Typiske eksempler hvor AV ikke virker er ransomware som eks. CryptoLocker, Zepto, Locky mm. AV løsninger er også tungdrevne, hvor de er avhengig av signatur oppdateringer og utfører skanning av filer i tide og utide.

NESTE GENERASJON ENDEPUNKTSIKKERHET

Palo Alto Networks lanserte i 2015 Traps som ett resultat av at dagens antivirus leverandører ikke lenger gir oss god nok beskyttelse. Traps benytter seg av flere mekanismer for preventiv kontroll av malware/exploits, bl.a. fokus på aktuelle angrepsteknikker istedenfor signatur basert tilnærming. Dette muliggjør også stopp av «Zero-Day» sårbarheter. Traps har støtte for kjøring av kun godkjente applikasjoner samt full offline støtte ved hjelp av «static analysis».

Palo Alto 5-trinns «kill chain». Traps overvåker all aktivitet lokalt på klient eller server hvor forsøk på kjøring av ondsinnet kode blir stoppet før skaden inntrer.

 

Motta mer informasjon om Palo Alto Networks Traps som tjeneste fra Netsecurity

 

Oslo

Lilleakerveien 2A

0283 Oslo

Bergen

Skuteviksboder 13

5035 Bergen

Stavanger

Koppholen 6

4313 Sandnes

Kristiansand

Kjøita 18

4630 Kristiansand

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad